Workshop de WIFI4EU enfocat a Espanya

Durant el dia 19 d’octubre es va fer el segon workshop de WIFI4EU on s’han donat detalls sobre l’estat del projecte a l’estat espanyol.

Durant aquest segon Workshop de la Comissió Europea enfocat a companyies instal·ladores de WIFI4EU, s’hi han donat algunes xifres de l’estat del projecte a Espanya, i s’ha pogut veure que Catalunya és la comunitat autònoma amb més “Late runners”.

Què són els “Late runners”? són aquells municipis que els queda menys de sis mesos de validesa del bo, i que encara no han presentat l’informe d’instal·lació. Tot i això, hi ha molts que ja tenen l’empresa instal·ladora seleccionada, o fins i tot, ja han començat amb les obres d’instal·lació del projecte.

A continuació, adjuntem una imatge on es poden veure gràficament els “Late runners” de cada Comunitat autònoma.

Workshop WIFI4EU per a empreses instal·ladores

Com es pot apreciar en la imatge, hi ha 148 ajuntaments que encara no han enviat l’informe d’instal·lació, 86 d’aquests ni tan sols han escollit encara l’empresa instal·ladora.

Per acabar, deixem els tres passos a seguir per penjar l’informe d’instal·lació al portal WIFI4EU.

  • Primer de tot, que el vostre municipi seleccioni una companyia instal·ladora de wifi validada
  • Seguidament, la companyia instal·ladora un cop acabada la instal·lació dels punts wifi, ha de penjar el report de la instal·lació, i aquest ha de ser validat per la Unió Europea assegurant que compleix amb tots els requisits.
  • Finalment, el vostre municipi ha de verificar que és correcte, i ja es deixa el projecte com a acabat i en ple funcionament.

En el cas que sigueu un dels municipis “Late runners” i vulgueu que us ajudem, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres aquí.

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat