Resultats preliminars de la tercera convocatòria de subvencions WIFI4EU

Resultats preliminars tercera convocatòriaLa tercera convocatòria de WIFI4EU va tenir lloc els dies 19 i 20 de setembre, amb uns resultats excel·lents

Amb un pressupost de 26,7 milions d’euros, la Comissió repartirà un total de 1. 780 bons valorats en 15. 000 euros a municipis Europeus per a la instal·lació de wifi públic. La resposta dels ajuntaments a aquesta tercera crida ha sigut molt satisfactòria, amb més de 2. 000 sol·licituds durant els dos primers segons. Un cop tancada la tercera convocatòria el dia 20, s’havien rebut més d’11. 000 sol·licituds, més de sis vegades el nombre de subvencions disponibles.

Durant les dues primeres convocatòries, s’ha repartit un total de 6. 200 bons a diverses localitats d’Europa. Cada bo equival a una quantitat de 15.000 euros (igual a tot el territori europeu), amb els quals es podran cobrir els costs d’instal·lació i equipament del desplegament d’una xarxa wifi pública, gratuïta i de qualitat per als municipis, accessible per a tothom.

Pròxims passos

La comissió està analitzant la convocatòria, i està prevista la publicació del llistat dels municipis seleccionats per aquest octubre. Podeu veure més detalladament el calendari aquí. Com en les anteriors convocatòries, els municipis subvencionats seran elegits seguint el mètode “First come, first served”, a part d’altres requisits d’ubicació geogràfica. A cada país se li concediran un mínim de 15 bons, i un màxim de 142.

En el cas que el vostre municipi hagi perdut aquesta oportunitat, tindreu una altra d’aquí aproximadament sis mesos. De mentre, podeu participar en el fòrum de WIFI4EU per donar “feedback” a la iniciativa. També podeu registrar-vos al butlletí informatiu per estar sempre assabentats de totes les novetats.

Si teniu dubtes concrets sobre el projecte, podeu contactar amb nosaltres aquí

 

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat