Resum Final de la iniciativa WIFI4EU a Catalunya

La iniciativa WIFI4EU ha tingut un gran impacte en molts països, en cadascuna de les quatre convocatòries, les subvencions es van esgotar en menys de 10 segons. Hem decidit fer-vos un resum del que ha significat aquest projecte.

Itàlia, juntament amb Espanya han sigut els països amb més subvencions adjudicades, amb un total de 1.163 i 1.093 bons respectivament. El tercer país en nombre de subvencions és Alemanya, amb 856.

El projecte ha acabat amb un total de 29.152 inscrits, un nombre que demostra la magnitud de l’impacte que ha tingut aquest projecte. Una alta participació en la comunitat europea, on es compartien dubtes, casos d’èxit, procediments, exemples, … Amb l’objectiu de poder ajudar a altres subvencionats.

Aquesta quarta i última convocatòria ha estat a la que menys pressupost s’hi ha destinat. Tot i això, els números a Espanya han estat millors que en la tercera, això és degut al fet que no hi havia límit per país.

Aquí us deixem el mapa de Catalunya amb els municipis subvencionats pel projecte en qualsevol de les seves quatre convocatòries.

Heu sigut un dels municipis subvencionats?, podeu contactar amb nosaltres a través d’aquest enllaç, o entrar al portal europeu de WIFI4EU per a més informació. Fins aquí el nostre resum d’aquest exitós projecte, esperem que puguem començar a gaudir de les xarxes WIFI4EU disponibles

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat