Sis mesos més de validesa de les subvencions WIFI4EU

sis mesos més

Degut a que hi ha gran quantitat de països que segueixen amb unes restriccions molt elevades a causa de la pandèmia, la comissió de WIFI4EU ha decidit tornar a ampliar el termini de validesa dels bons en sis mesos més per a les quatre convocatòries del projecte.

En vista de les mesures de contenció del COVID-19 que encara afecten els municipis i regions de tota Europa, l’Agència Executiva d’Innovació i Xarxes (INEA), d’acord amb la Comissió Europea, ha decidit mitigar amb sis mesos més l’impacte en el desplegament de xarxes WiFi4EU. Amb això pretenen que no hi hagi cap municipi que es quedi sense la seva instal·lació per temes externs a ells.

La Comissió ha volgut donar un missatge: En aquesta difícil i duradora situació, ens agradaria continuar donant suport als beneficiaris en el procés d’implementació de WiFi4EU. Com a resultat, el període d’implementació es perllonga en 6 mesos per a tots els beneficiaris de les 4 trucades WiFi4EU. Això hauria de permetre a tots els municipis interessats completar els seus projectes, és a dir, l’empresa instal·ladora de Wi-Fi enviar els informes d’instal·lació i que els municipis aprovessin els informes al portal WiFi4EU.

En aquestes circumstàncies excepcionals, confiem que aquesta mesura ajudi els municipis a completar les seves xarxes WIFI4EU, cosa que beneficiarà les comunitats locals i els ciutadans de tota Europa.

Així doncs, aquí teniu el llistat oficial de la data de caducitat de les subvencions després d’aquesta nova ampliació de sis mesos.

Podeu llegir la notícia original aquí, o veure més novetats de WIFI4EU

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat