Vídeo de WIFI4EU, voleu saber els registres que ha obtingut?

No hi ha cap mena de dubte que el projecte WIFI4EU ha estat tot un èxit. Des de la seva primera convocatòria l’any 2019, fins a la quarta i última, totes han acabat el pressupost màxim en menys de 10 segons. Això significa que hi ha hagut molts municipis interessats a rebre aquesta subvenció per dotar els seus municipis d’una connectivitat a internet gratuïta i de qualitat. A continuació, publiquem un vídeo fet per la Comissió Europea amb els detalls de tot el projecte.

Si no es carrega el vídeo, feu clic aquí

  • Més de 30 països participants
  • Més de 29.000 municipis registrats
  • 42.000 sol·licituds en 4 convocatòries
  • 8.900 municipis subvencionats amb un total de 134 milions d’euros
  • Més de 90.000 punts d’accés repartits per Europa, a partir d’ara, quan viatgeu, busqueu senyals de WIFI4EU per poder fer ús d’aquesta xarxa i els seus beneficis.

Sou un dels municipis subvencionats? feu clic aquí i ens posarem en contacte amb vosaltres per a ajudar-vos en la implementació del vostre projecte WIFI4EU Municipal.

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat