Publicitat Wifi4eu

 • Aquest tema està buit.
S'està mostrant 2 entrades - de la 1 a la 2 (d'un total de 2)
 • Autor
  Entrades
 • #1697 Respon
  Francesc Brugués
  Visitant

  A fortia hem acabat fa poc el desplegament del wifi4eu, el nostre dubte és amb L’obligatorietat o no de publicitar els espais amb cobertura Wifi4eu amb panells a la via publica, al conveni signat no ho hem sabut trobar.
  Però en canvi el document d’aquest enllaç marca L’obligatorietat https://ec.europa.eu/inea/sites/inea/files/wifi4eu/wifi4eu-graphic_charter_es.pdf

  Moltes gràcies

  #1708 Respon
  Pau Rueda
  Visitant

  Bon dia Francesc, primer de tot felicitats pel projecte WIFI4EU. No fa falta que feu publicitat de WIFI4EU a part de tenir el seu logo en el portal captiu de la vostra xarxa wifi. El fet de fer publicitat de la xarxa, tant “online” com físicament, mitjançant cartells als llocs amb connectivitat és totalment voluntari. En el document que em comentes inicialment es va preveure l’obligatorietat d’aquests cartells, però no és una acció necessària actualment per la validació del projecte.

S'està mostrant 2 entrades - de la 1 a la 2 (d'un total de 2)
Resposta a: Publicitat Wifi4eu
La vostra informació:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Wifi4EU Catalunya és una iniciativa privada de la empresa Sintelec que té com a objectiu donar suport i proporcionar informació detallada i acompanyament sobre el projecte europeu WIFI4EU.EU als municipis i ciutats de Catalunya.
Politica de Privacitat